Stengårdsvænge 77, 2800 Kongens Lyngby

Et af de meget attraktive rækkehuse på Stengårdsvænge i Kgs. Lyngby tæt ved det grønne område Lyngby Fort og ikke langt fra Lyngby Sø og Bagsværd Sø samt S-toget på Stengården Station.

Området: Stengårdsvænge er en super beliggenhed med gåafstand til naturen og med dejlig let adgang til skole, indkøb og offentlig transport og så er der ualmindeligt mange børn på alle de små villaveje omkring huset. Huset og haven er på mange måder en handy størrelse for en ung familie eller en etableret familie, der måske ønsker en lidt lettere hverdag.

Ejendommen: Super indrettet rækkehus på Stengårdsvænge i Kgs. Lyngby. Huset er oprindeligt opført i 1959 men efterfølgende renoveret således det i dag fremstår meget indbydende i ung og moderne stil med bl.a. nyt smart køkken fra 2017, smukke nye gulve, glasfilt m.v. - lige til at flytte ind. Skøn solterrasse mod syd/vest og med direkte udgang fra stuen.

Indeholder: Entre, stort åbent og næsten nyt smart køkken/alrum og stue med flot gulv og med direkte udgang til alletiders solterrasse og dejlig lille hyggelig og solrig have samt carport. På 1.sal: lyst og venligt flisebadeværelse med brus, børneværelse, stort soveværelse og evt. ekstra værelse. Kælderen: er med udvendig og indvendig adgang og indeholder vaskefaciliteter, naturgasfyr, tørreplads, plads til hobby/cykler m.v.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.