Nørgaardsvej 29A, 4. th., 2800 Kongens Lyngby

Penthouse med 21 kvm vestvendt terrasse. Bedst beliggende lejlighed i Lyngby Atriumpark

Ekstra stor hjørnelejlighed med særlig god udsigt over området fra alle rum!

Beliggenhed: Atrium Parken har en helt central beliggenhed lige midt i Kgs. Lyngby - her kan man nærmest gå tørskoet i Magasin i regnvejr og alle byens mange fristelser venter lige om hjørnet. Bebyggelsen har private p-pladser (overdækkede og under fri himmel). Stationen og Lyngby Storcenter findes også bare 5 minutters gang fra bebyggelsen. Dette er en absolut ønskelejlighed både med hensyn til beliggenhed og lejlighedskomfort.

Ejendommen: Hovedejendommen er opført i 1987 og fremstår velholdt og præsentabel - bebyggelsen samler sig om et grønt område og selv om man er midt i byen, er her en fantastisk fred og ro. Overdækkede p-pladser lejes via ejerforeningen for få hundrede kr. om måneden, fine depotrum i stue plan på 9 kvm med meget let adgang for cykel og lignende. Her er aflåst opgang med porttelefon og elevator lige til lejlighedens dør.

Indeholder: Forstue, garderobe, hvidt flisebadeværelse med brus, soveværelse med skabsvæg og udgang til den skønne altan med smukt gulv, elementkøkken med alt i hårde hvidevarer, lyse parketgulve i hele lejligheden, stor opholdsstue og spisestue med udgang til den fantastiske og store altan, kontor / gæsteværelse.

En helt fantastisk lejlighed, der skal opleves.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.