Femvej 2, 3450 Allerød

BYT TIL NYT - lad evt. din nuværende bolig indgå i handlen !

Helt nybygget 1-plans villa lige til at flytte ind i !

Området: Lige midt i Allerød på Femvej - der hvor Kollerødvej møder Frederiksborgvej. Du kan gå lige ud og handle på 2 minutter og fange S-toget til byen på et øjeblik. Naturoplevelser venter i Tokkekøb Hegn eller Sortemosen og alle de gode cykelruter over Bastrup og Buresø, har du let adgang til.

Ejendommen: Helt nyopført 1-plans villa lige til at flytte ind i. Ejendommen er opført af HHM Hillerød og byder på en super god indretning således, huset virker langt større - her er 125 kvm med gulvvarme overalt, moderne grøn varmepumpe og meget lave energi- og vedligeholdelsesudgifter. Høj bolig komfort.
Haven er hegnet ind med nyt raftehegn, rullegræsset er lige rullet ud og fliseterrassen venter kun på havegrillen. Parkeringsarealet er belagt med granitskærver. Huset fremstår med en nydelig facadesten og vedligeholdelseslette vinduespartier lukker dejlig meget lys ind i huset.

Indeholder: Forstue, bryggers med genvenanlæg, varmepumpe, vaskemaskine og tørretumbler m.v., gæstebadeværelse med brus og dejligt værelse, meget stort skønt åbent opholdsstue / alrum med hvidt køkken og direkte udgang til terrassen, endnu et værelse og afdeling med stort soveværelse med direkte adgang til badeværelse.

Huset har energimærke 2015 A og meget lave varmeudgifter.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.