Borrekrattet 4, 2800 Kongens Lyngby

Særdeles spændende 1-plans villa på 180 kvm + 70 kvm kælder - skønt beliggende på Borrekrattet med kig ud i Bredes smukke natur!

Området: Super beliggenhed i Bredes allersmukkeste natur, men kun få minutters gang til Brede Sø, Mølleåen, Brede Spisehus, Brede Høker og trinbrættet hvor toget har kurs mod Lyngby C og Jægersborg. Her er uendelig mange muligheder for at færdes i naturen, cykelafstand til Skole, Gymnasium og DTU og så er det bare rigtigt dejligt stille.

Ejendommen: Hovedejendommen er oprindeligt opført i 1952 og om/tilbygget i 2023/24 således huset i dag byder på 180 kvm smagfuld indrettet bolig + 70 kvm god kælder. Hele boligen fremstår med et lækkert interiør anno 2024 og er indflytningsklar i enhver henseende. Her er bl.a. en kæmpe træ solterrasse med skydedøre ind mod køkkenet, hvor hele husgavlen kan lukkes op om sommeren.

Huset er højt beliggende og en lille trappe fører op til husets hoveddør. Indeholder: forstue, nybygget fløj med loft til kip i hele dette afsnit, stort dejligt køkken / alrum med alt i hårde hvidevarer og med mulighed for at skyde alle døre til side således der er helt åbent ud i naturen mod solterrassen, opholdsstue, forældreafsnit med lækkert soveværelse og stort skønt badeværelse med brus, gulvvarme m.v. - i hele denne fløj er der i øvrigt gulvvarme under trægulvene, i den anden fløj finder man et meget stort skønt soveværelse eller hjemmekontor, 2 børneværelser, lille kontor, dejligt badeværelse. Kælderen: stort aktivitetsrum, fyrrum med gasfyr, viktualierum, hobbyrum m.v.

Et virkelig dejligt og skønt familiehus, der indeholder rigtig mange detaljer - skal absolut opleves.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.