Kildeskovsvej 61, 2820 Gentofte

Spændende villa fra 1939 beliggende på Kildeskovsvej ikke langt fra indkøbsstrøget på Gentoftegade.

Området: Ejendommen er beliggende på Kildeskovsvej i den attraktive del af Gentofte med kun få minutters gang til Kildeskovshallen og ikke langt fra det velassorterede indkøbsmekka på Gentoftegade endvidere dejlig tæt på sportsfaciliteter, S-toget og alle de internationale skoler og Gymnasier og så alligevel med cykelafstand til Rådhuspladsen i København.

Ejendommen: Særdeles spændende villa opført i 1939 og tegnet af arkitekt Holger Blytman - ejendommen som er opført klassisk 30ér stil fremstår med flotte gule murede teglstensfacader og er opført i 2 fulde etager med vinduespartier i ædelt træ. Ejendommen byder på et hav af spændende flotte detaljer og skal opleves ved selvsyn. Her er 180 kvm bolig + 72 kvm kælder og 37 kvm garage.

Indeholder: Vindfang, gæstetoilet, meget flot hall med smuk svungen trappe til 1.sal og fint vinduesparti, køkken/alrum med nyere smart Svane-køkken og med vidunderligt stort vinduesparti mod haven hvor man kan følge med i årstiden skiftende have flora og dyreliv, 2 sammenhængende smukke stuer i let forskudt plan, den ene med pejs/indsats og ekstra højt til loftet, flotte synlige loftbjælker m.v. 1.sal: fordelingsrepos med kig ned i hallen og adgang til de fire dejlige værelser hvoraf 3 har udgang til gennemgående altan mod havesiden, separat toilet og separat badeværelse. Kælder: Viktualierum, vinkælder, flere gode disponible rum, næsten ny varmepumpe med luft til vand anlæg. Endvidere dejlig muret garage.

Haven: Husets haven er en skovhave fuld af fugle og egern, hele foråret og sommeren er der set 8 arters fugleunger og egernunger. De bor i fyrretræer og høje træer i haven. Man kan ikke se naboerne om sommeren og føler sig alene i 'skoven' som man også vågner op med udkig til. Der er flettet en beholder til grenafklip (som er både en skulptur og insekthotel), der er også flettet et brombærstativ. I haven er der vindruer, brombær, hindbær, solbær, blåbær, figner, ribs, stikkelsbær, jordbær, 4 slags æbler, pærer og rønnebær.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.