Dronningens Vænge 12, 2. tv., 2800 Kongens Lyngby

Prima beliggende lille penthouse lejlighed i ekstraordinær flot stand, skøn grøn udsigt og carport lige uden for døren med el-lade mulighed.

Området: Majestætisk beliggende over for Sorgenfri Slot og Slotspark mellem Lottenborg mod vest og Mølleåen mod øst. Mulighed for at nyde den skønne natur i alle retninger og så alligevel kun 1000 meter fra hele det velassorterede indkøbsmekka med Lyngby Hovedgade, Lyngby Storcenter, Magasin, Kulturhuset m.v.

Ejendommen: Dronningens Vænge i Kgs. Lyngby er en smuk parkbebyggelse opført i 2000 - bebyggelsen er tegnet af arkitekt m.a.a. Jes Henneberg og består af 10 punkt- og længehuse samt den gamle hovedbygning. Meget smuk/t have/parkanlæg til bebyggelsen.
Præsentabelt ankomstområde med gode parkeringsforhold for gæster og beboere samt carporte for bebyggelsens beboere, meget pompøs opgang med flot højt til loftet og elevator til lejlighedens hoveddør.

Indeholder: møblerbar stor flot forstue med indbygget skydeskabsvæg, dejligt stort badeværelse med gulvvarme, stor bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler, soveværelse med indbygget skabsvæg og smukt loft til kip, opholdsstue i åben forbindelse til næsten nyt smukt antracitgråt HTH- køkken med dekton bordplade og med alt i Miele hårde hvidevarer, fantastisk lys- og rum oplevelse med loft til kip og med udgang til vidunderlig altan mod syd/vest.

Endvidere fint kælderrum med nedgang på siden af bygningen, privat carport lige over for hoveddøren - med mulighed for at sætte ladeboks op til El-bil.

-en meget velbeliggende lejlighed i bebyggelsen i meget fin stand lige til at flytte ind i-

Lejligheden fremstår meget indbydende og er lige til at flytte ind i.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.