Abildlunden 18, 3460 Birkerød

Bertel Udsen villa fra 1967 - beliggende i det naturskønne Bistrup på stille villavej.

Området: I det naturskønne Bistrup i Birkerød - ikke langt fra Furesøen og naturområdet Vaserne. På Abildlunden er der helt fredfyldt og børn kan frit cykle og lege på vejen. For den aktive familie er det en sand perle med et hav af løbe- og gåruter gennem Vaserne eller en dukkert i Furesøen om sommeren - her er også kort afstand til Bistrup Sejlklub. Fine nærindkøb i Bistrup og Birkerød samt børneinstitution, skole og gymnasium. Området er en del af Rudersdal Kommune, som på alle måder er meget borgervenlig og servicemindet.

Ejendommen: Er tegnet af arkitekt m.a.a Bertel Udsen i 1967 og opført i hvide kalksandsten med skiffereternittag - her er 139 kvm velindrettet bolig + 80 kvm rigtig god kælder med udvendig og indvendig adgang. Ejendommen sælges for et dødsbo og fremstår forholdsvis original, hvorfor der skal påregnes en hel del renovering, hvilket prisen er fastsat under hensyntagen til.

Indeholder: Entre, gæstetoilet og badeværelse, 2 børneværelser, forældreafsnit med soveværelse, påklædning og eget badeværelse, bryggers med fin adgang til kælderen, elementkøkken, skøn opholdsstue med loft til kip, muret pejs m.v., udgang til solterrasse med et lille kig til Furesøen i horisonten. Kælder: forrum, brygges med gasfyr og vaskerum, 3 fine disponible rum.

Endvidere carport, udhus m.v.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.