Viggo Stuckenbergs Vej 13, 2800 Kongens Lyngby

Villa med kæmpe stor grund på 1.766 kvm på Viggo Stuckenbergs Vej i Lyngby Søkvarter.

Området: På en af de absolut mest eftertragtede villaveje i Lyngby Søkvarter ligger denne villa kun et stenkast fra det rekreative område Lyngby Folkepark og ikke langt fra Søbredden ved Lyngby Sø. Her er gåafstand til alt, Lyngby Sø, Kano- og kajakklubben, Engelsborg Skolen, Billum Skole, Lyngby Privat Skole, Lyngby Station med toge og busser i alle retninger, Magasin, Lyngby Storcenter og Kulturhuset. Her bor man midt i naturens fred og ro, men så alligevel med det ene ben i Lyngby centrum.

Ejendommen: Herskabelig og rødpudset villa fra 1952 med nyere sort tegltag - ejendommen er tilbygget i 1964 således det samlede boligareal i bygningen andrager 223 kvm. Huset fremstår forholdsvis originalt og der vil være muligt for selv at sætte sit præg på boligen. Haven er ganske vidunderlig på hele 1.766 kvm med mulighed for at nyde naturen på første parket. I haven findes i øvrigt også et dejlig poolanlæg.

Indeholder: Vindfang, lille gæstetoilet, spisekøkken, meget stor og spændende højloftet opholdsstue med muret pejs og med udgang til solterrasse og haven, 1.sal: forældresoveværelse og 2 børneværelser, badeværelse med kar. Tidligere tegnestue indeholder: stort værelse og lidt mindre værelse, bryggers/fyrrum og mulighed for at etablere ekstra badeværelse.

Ejendommen har nærmest været ejet af den samme familie siden opførelsen.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.