I.H.Mundts Vej 23, 1. tv., 2830 Virum

4-værelses på 100 kvm med skøn beliggenhed i Sorgenfri tæt ved Åmosen, indkøb og S-toget.

Området: Lige bag Sorgenfri Butikstorv åbner området sig op ud imod naturen med Prinsessesti gennem Åmosen og skønne løbe- og vandreture helt til Lyngby Sø i horisonten. Beliggenheden er nok det højeste punkt i Sorgenfri og eftersom lejligheden også er beliggende på 1.sal, er udsigten meget betagende i stuen og spisestuen.

Ejendommen: Hovedejendommen er opført i 1938 som en klassisk modernistisk etageejendom med nogle meget smukke linjer, vinduespartier, altanpartier og elegante opgange med fine trappeløb til etagerne. Overalt i bygningen er der dejlig højt til loftet og masser af lys. Lejligheden er på 100 kvm meget velindrettet og med altan.

Indeholder: Møblerbar forstue, dejligt lyst og venligt brusebadeværelse med vindue, elementkøkken, stort lys og højloftet opholdsstue og spisestue en suite, orienteret mod udsigten og altanen, kontor/værelse og dejlig stort soveværelse.

Der er et stort og et lille aflåst kælderrum - fornuftigt med p-pladser på hovedejendommens arealer.

Der er 2 minutters gang til perronen på Sorgenfri Station, en af Danmarks største Nettobutikker, bager, indkøbsstrøg m.v.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.