Østre Paradisvej 5A, st. th., Øverød, 2840 Holte

Dejlig 3-værelses stuelejlighed med privat terrasse/have - fredfyldt beliggende mellem Søllerød Sø og Rude Skov

Området: Fredfyldt og skønt beliggende mellem Søllerød Sø og Rude Skov med kun få minutters gang til enestående naturoplevelser ved Søllerød Sø, i Kirkeskoven eller gennem Geel Skov og så alligevel forholdsvis tæt på det velassorterede indkøbsområde Holte Midtpunkt og Holte Stationsvej samt Holte Havn og Stationen med gode bus- og togforbindelser i alle retninger.

Ejendommen: Nydelig lille parkbebyggelse mellem Rudersdalsvej og Øverødvej med privat p-plads til bebyggelsen og grønne områder mellem bygningerne - alt fremstår pænt og velplejet.

Spændende højloftet 3-værelses lejlighed på 82 kvm med skøn terrasse/have. Indeholder: Entre i let forskudt plan, fantastisk højloftet opholdsstue med åben forbindelse til køkken i hvid/bøg og med direkte udgang til solterrasse, dejligt hvidt brusebadeværelse, 2 store gode værelser. På alle måder en dejlig lys og venlig bolig. Stort tilhørende aflåst kælderrum, cykelparkering, vaskerum m.v.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.