Boulevarden 2, 2. 5., 2800 Kongens Lyngby

2 sals lejlighed med super beliggenhed og altan samt elevator.

95 kvm - 3-værelses lejlighed med elevator lige til døren - super beliggenhed med den ene fod på Lyngby Hovedgade og den anden i Mølleåen.

Området: Enestående beliggenhed i Lyngby på Boulevarden, mellem Jernbanevej og Mølleåen, lige ved Lyngby Mølle og ikke langt fra Kirken. Med gåafstand til det fantastiske indkøbsmekka på Lyngby Hovedgade: Magasin, Lyngby Storcenter, Lyngby Bibliotek, Kulturhuset med alle biograferne og sidst men ikke mindst, Lyngby Station med gode forbindelser i alle retninger og på sigt den nye Letbane.

Ejendommen: Stor 3 -værelses lejlighed på 95 kvm BBR, med 2 altaner og elevator lige til døren, beliggende på 2.sal (svarende til 3.sal på den ene side af bygningen). Hovedejendommen har for få år siden gennemgået en større facaderenovering med ny facadeisolering, nye energitermovinduer, ny tagbelægning m.v. - samlet udgift ca. kr. 33 millioner, hvilket er betalt kontant af de enkelte ejerlejlighedsejere således køber ikke overtager nogen gæld.
Hovedejendommens energistatus er klasse A2020 og gennemsnit inkl. butikker er C. Faldstammer er foret i 2021/2022.

Nydeligt ankomstareal: Fine p-forhold foran ejendommen inkl. parkering til kano, evt. mulighed for køb af garage i stueplan. Opgangene har også fået nye døre og vinduer samt porttelefoner og fremstår nydelige. Direkte adgang til kanal til Lyngby Sø.

Indeholder: Stor skøn og åben gennemgående opholdsstue i åben forbindelse med hvidt smart køkken og med direkte udgang til dejlig altan, flisebadeværelse med brus, mellemgang med garderobe og 2 store skønne værelser - det ene med direkte udgang til altan.

Lejligheden kan overtages efter aftale.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.