Solbakkevej 19, 2820 Gentofte

Vidunderlig beliggenhed på Solbakkevej i Gentofte / Jægersborg.

Området: Skønt beliggende på Solbakkevej mellem den enestående natur i Hundesømosen og Bernstorffsparken - børnevenligt kvarter og ikke langt til skole, institutioner og off. transport.

Ejendommen: Vinkelvilla opført i 1978 / 1987. Huset fremstår i hvide kløvede kalksandsten med lette brøstningspartier i træ samt store dejlige vinduespartier der inviterer lyset ind i boligen, Der er saddeltag på ejendommen tækket med bølgeeternit. Her er 167 kvm veldisponeret bolig + carport og udhus. Huset fremstår meget velholdt og indbydende, men derfor kan man jo ikke udelukke, at en køber vil om- og tilbygge eller starte helt forfra med en helt ny bygning.

Indeholder: Møblerbar forstue, stort kombineret gæstetoilet og badeværelse med badekar og brus, rummeligt forældresoveværelse, dejligt arbejdsværelse/børneværelse, lys og venlig vinkelopholdsstue / alrum med brændeovn og med direkte udgang til solterrasse, elementkøkken, børneværelse, bryggers.

Ejendommen fremstår i forholdsvis original stand fra 1978 og er el-opvarmet, hvilket prisen er fastsat under hensyntagen til.
SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.