Mortonsvej 32, 3. th., 2800 Kongens Lyngby

Skøn lejlighed på øverste etage med lille kig til Lyngby Sø - bebyggelsens bedste parkeringsplads i p-kælder medfølger.

95 kvm liebhaverlejlighed beliggende på øverste etage.

Området: Lyngby Søpark - kun et stenkast fra den enestående natur i og omkring Lyngby Sø og med kort gå- og cykelafstand til Lyngby Centrum og Stationen.
Ejendommen: Eksklusivt moderne lejlighedsbyggeri kun et stenkast fra Lyngby Sø. Tegnet af Vilhelm Lauritzen arkitekter, der også er kendt for at stå bag Københavns Lufthavn og andre store kendte bygningsværker. Ejendommene er opført i 2009. Nydeligt ankomstareal, porttelefon med video og smukke lyse opgange.
Denne lejlighed har privat p-plads i parkeringskælderen (bedst placerede) og elevatoren går direkte fra lejlighedens hoveddør til bilens dør.

Indeholder: Hele lejligheden fremstår meget elegant og i meget fin stand. I hele lejligheden er der smukt massivt egeplankegulv. Skønt badeværelse med lyse klinker, gulvvarme, stor bruseniche og Siemens vaskesøjle, stort dejligt soveværelse med indbygget skydeskabsvæg, lyst og venligt kontor/værelse, meget elegant hvidt åbent køkken med alt i bedste hårde hvidevarer, stor skøn spisestue/opholdsstue ekstra stort vinduesparti med skønt lysindfald, og med udgang til altanen. "Lille ejendomsmægler kig til Lyngby Sø". Endvidere medfølger privat parkeringsplads i den underjordiske p-kælder og separat aflåst kælderrum + cykelkælder til fælles brug.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.