Fruerlund 16, 2850 Nærum

Stor skøn murermestervilla på 203 kvm bolig + 115 kvm kælder - bedste beliggenhed vis a vis Jægersborg Hegn

Stor skøn og velholdt murermestervilla opført i 1953 og senere istandsat således, den i dag er den ideelle bolig for den store aktive familie. Her er 203 kvm spændende bolig i 3 let forskudte plan + 115 kvm særdeles god kælder. Ejendommen er beliggende i den absolutte bedste del af Nærum mellem det velassorterede indkøbsstrøg på Nærum Vænge Torv og den smukke natur i Jægersborg Hegn. Fredfyldt og skøn beliggenhed i stor dejlig have på 1.186 kvm med få minutters gang /cykel til Skole, Nærum Gymnasium og stranden i Skodsborg. Ejendommen fremstår bundsolid og velholdt med murede facader i røde teglsten. rødt tegltag og med hvide store vinduespartier.

Indeholder: Entre med trappe til stueetagen, gæstetoilet, stort skønt køkken/alrum og dejlig spisestue med udgang til overdækket solterrasse og den dejlige have, meget spændende opholdsstue med dobbelt loftshøjde og med muret pejs, herreværelse. 1 og 2 sal: super afdeling med i alt 4 store skønne værelser og badeværelse - 2 af værelserne med udgang til altan/balkon mod haven. Underetage/kælder: disponibelt rum, stort vaskerum, motionsrum / gildestue, 2 store hobbyrum, vinkælder.

Ejendommen opvarmes med moderne luft til vand varmepumpeanlæg og en varmepumpe med luft til luft.

Flot og præsentabelt ankomstareal med p-plads til 2 biler.

Vidunderlig villavej med søde naboer og et rigtig hyggeligt nabosammenhold.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.