Hegnskrogen 10, 2800 Kongens Lyngby

Særdeles attraktivt og sjældent udbudt rækkehus på Hegnskrogen i " den grønne oase".

Området:
Et af de meget attraktive rækkehuse på Hegnskrogen, kun få minutters gang fra de rekreative områder omkring Lyngby Sø og Bagsværd Sø, hvor der er rig mulighed for at sejle, løbe og nyde naturen. Dejlig tæt ved centrum med gode indkøbsmuligheder og offentlig transport. Huset er beliggende i meget børnevenligt område på helt stille lukket vej.

Ejendommen:
Ejendommen er oprindeligt opført i 1951 og fremstår med gule teglstensfacader, smukke hvide småsprossede vinduespartier og nyere rødt tegltag fra 2006. Huset har en meget god indretning og virker meget rummeligt. Her er 108 kvm. bolig + 30 kvm indrettet 2. sal (ikke godkendt til beboelse) og 83 kvm. kælderetage, hvoraf 14 kvm er integreret garage og ca. 25 kvm er et værelses lignende rum med fuldt dagslysindfald fra store vinduer mod havesiden. Solrig vestvendt have på 292 kvm. Endvidere overdækning og udhus. Nuværende ejer har elbil og huset er forsynet med opladningsmulighed, som kan overtages på nærmere aftalte vilkår.

Indeholder: Entre med nydelig trappe til 1. og 2. sal, hyggelig opholdsstue med skønne vinduespartier mod haven og vest, flotte sildebensparketgulve også i spisestuen med åben forbindelse til dejligt elementkøkken med rigtig god skabsplads. 1. sal: 3 gode værelser og badeværelse med brus. Kælderetage med fint lysindfald, forstue, cykelparkering, stort dejligt aktivitetsrum, ekstra badeværelse, brus og vaskemaskine, aktivitetsrum med brændeovn, værelses lignende rum på ca. 25 kvm med store vinduer mod havesiden. Integreret garage eller hobbyrum.

Et super velindrettet hus, der virker større end det er og er beliggende i et fantastisk område,

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.