Hyldegårdsvej 34B, 2. th., 2920 Charlottenlund

3 - værelses på 78 kvm med altan i velordnet ejendom i Ordrup

Området: Hyggelig beliggenhed på Hyldegårdsvej i Ordrup ikke langt fra Ordrup Station og ikke lang fra det velassorterede indkøbsstrøg på Ordrupvej. Cykelafstand til Bellevue og Bernstorffsparken og ikke langt fra Skovshoved Hotel og Kro samt Skovshoved Havn med flotte faciliteter - såsom bade- og træningsområde, kajak, strandbar og hyggelige små spisesteder og det spændende maritime havnemiljø.

Ejendommen: Hovedejendommen fremstår velholdt, opført i 1936 i røde teglsten med hvide vinduespartier, nydelige og præsentable adgangsforhold med pæne opgange, p-pladser m.v. Nydelig opgang med porttelefon.

Indeholder: Møblerbar entre, stort dejligt lysegråt elementkøkken fra Kvänum med alt i Miele hårde hvidevarer, stort og nydeligt badeværelse med brus og vaskemaskine, soveværelse i den helt rigtige størrelse (dejligt hvidt klædeskab medfølger), lys og venlig opholdsstue med udgang til altan, spisestue / kontor med franske døre til opholdsstuen.

En dejlig lejlighed i den helt rigtige størrelse lige til at flytte ind i.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.