Gammel Bagsværdvej 24C, 2. th., 2800 Kongens Lyngby

Nyistandsat 2-værelses lejlighed i Lyngby Søkvarter

Området:
Vi kan nu tilbyde en på alle måder flot istandsat 2-værelses taglejlighed i Agneteparken i Lyngby Søkvarter. Genial beliggenhed med kun 6 minutters gang til Lyngby Station, Lyngby Bymidte med hele det velassorterede indkøbsmekka med Magasin, Lyngby Hovedgade, Lyngby Storcenter og så også kun få minutters gang til en dejlig løbetur omkring Lyngby Sø.

Ejendommen:
Hovedejendommen fremstår velholdt fra 1943 med røde murede facader, hvide termovinduespartier og rødt tegltag. 2.sal er øverste etage, der er en hyggelig fælleshave til ejerforeningen, cykelparkering, kælderrum, vaskeri m.v.


Indeholder: Lejligheden er lige til at flytte ind i - nuværende ejer har lige fået alt sat i stand - ny elinstallation, filtet og malet overalt, afhøvlede gulve, nyt køkken og nyt badeværelse.

Nydelig opgang fører dig op til lejligheden, entre, lækkert udvidet badeværelse med bruseniche, dejligt lyst køkken, stort soveværelse, meget hyggelig opholdsstue.

Lejligheden kan overtages omkring 1. juni 2024.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.