Skjoldagervej 88, st. th., 2820 Gentofte

Gentofte / Jægersborg - attraktiv 3 værelses lejlighed på 83 kvm med altan.

En af de attraktive 3-værelses lejligheder på Skjoldagervej i Gentofte/Jægersborg med gåafstand til Jægersborg station og det velassorterede indkøbsstrøg på Smakkegårdsvej/Jægersborg Torv. Lejligheden er beliggende i en af de smukke etageejendomme opført i 1953 med nydelige og meget velholdte udenomsarealer, fine parkeringsforhold og flotte græsarealer mellem bygningerne. Nydeligt ankomstareal og pæne opgange.

Ejendommen: Forstue med garderobe, god størrelse badeværelse med siddebadekar, lyst og venligt køkken, mindre soveværelse, 2 meget store skønne stuer - den ene med direkte udgang til dejlig altan. Lejligheden sælges som et 'første gangs salg" men gulve er netop afslebne og lakeret ligesom vægge og lofter er hvidmalede.

Lejligheden kan overtages nu eller efter nærmere aftale. Det er en meget høj stuelejlighed, hvor der ikke lige umiddelbart kan kigges ind.

Hovedejendommen fremstår meget velholdt og indbydende. Der hører et stort kælderrum til lejligheden, ligesom der findes cykelparkering, tørrerum og vaskeri.

Lige uden for hoveddøren er der anlagt fine parkeringsbåse, pæne bede og smukke grønne arealer mellem bygningerne.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.