Dronningens Vænge 14, 2. tv., 2800 Kongens Lyngby

114 kvm model i Dronningens Vænge - beliggende øverst oppe på 2..sal med loft til kip - syd orientering og smukt kig ned i den lille park.

Området: Majestætisk beliggende over for Sorgenfri Slot og Slotspark mellem Lottenborg mod vest og Mølleåen mod øst. Mulighed for at nyde den skønne natur i alle retninger og så alligevel kun 1000 meter fra hele det velassorterede indkøbsmekka med Lyngby Hovedgade, Lyngby Storcenter, Magasin, Kulturhuset m.v.

Ejendommen: Dronningens Vænge i Kgs. Lyngby er en smuk parkbebyggelse opført i 2000 - bebyggelsen er tegnet af arkitekt m.a.a Jes Henneberg og består af 10 punkt- og længehuse samt den gamle hovedbygning. Meget smukt have/parkanlæg til bebyggelsen. Præsentabelt ankomstområde med gode parkeringsforhold for gæster og beboere samt carporte for bebyggelsens beboere, meget pompøs opgang med flot højt til loftet og elevator til lejlighedens hoveddør.

Indeholder: Entre, stort badeværelse med brus samt vaskemaskine og tørretumbler, gæsteværelse/kontor, soveværelse med indbyggede skabe, stor vidunderlig opholdsstue med dobbelt loftshøjde og dejligt kig over parken og perfekt orientering for solen mod syd og vest. Stort spisekøkken med plads til 8-10 personer og med direkte udgang til altanen mod syd/vest.

Endvidere fint kælderrum med nedgang på siden af bygningen, privat carport plads nr. 26 lige over for hoveddøren.

- Det er ikke nogen overdrivelse at sige det er en af de bedre beliggenheder i bebyggelsen.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.